Certificate
SR EN ISO 9001/ 2015
Certificate
SR EN ISO 14001/ 2005
Certificate
SR OHSAS 18001/ 2008
Devino client/furnizor

Livrare punctuală

Fabrica tehnologizată

& sistem de producție dinamic

Certificări de inaltă clasă

De la metal lichid la produsul final

Fierul vechi se topește, se îmbunătățește și se toarnă în forma dorită. Semifabricatele astfel obținute se prelucrează conform cerințelor dumneavoastră.

Tehnologii avansate

Centre cu comandă numerică (CNC)

Energie verde

Panouri solare care susțin până la 60% din consumul de energie electrică al companiei

Povestea Cozmircom

Infiintat in anul 1992, COZMIRCOM este un jucator cu un lung istoric in industria metalurgica si constructoare de masini din Romania, oferind o gamă largă de produse si servicii cum ar fi: turnarea de piese din otel, fontă sau materiale neferoase, fabricarea de produse metalurgice forjate si matritate, prelucrări mecanice si confectii metalice, piese vulcanizate etc.

Prin dinamism, mobilitate si flexibilitate, atât în ceea ce priveste personalul cât si sistemele de productie, societatea noastră a căutat să fie tot mai performantă si să se alinieze standardelor internationale. Dovadă stau sistemele de management a calitatii implementate: Sistemul de Management al calitătii, conf. SR EN ISO 9001/ 2008, Sistemul de Management de Mediu, conf. SR EN ISO 14001/ 2005 si Sistemul de Management al Sănătătii si Securitătii Ocupationale, conf. SR OHSAS 18001/ 2008.

Referințe

 • ,,Atât Cozmircom, cât și ARRP, au răspuns prompt la solicitările de executare a reperelor solicitate în raport cu comenzile aflate în lucru.

  Plățile au fost făcute la timp,fără întârzieri sau refuzuri. Reperele și serviciile prestate de COZMIRCOM, au fost pe tot parcursul colaborării la calitatea cerută de standardele în vigoare.

  Mulțumim pentru colaborare, cu convingerea că și pe mai departe va fi la fel de bună.”

  Alexandru Falaus
  Administrator - ARRP
 • ,,Am găsit întotdeauna, atât la dl. Vălean, cât și la colegii din Comercial, Producție și Management al Calității, o comunicare foarte bună, disponibilitate pentru oferte cât mai competitive, seriozitate în derularea comenzilor, o calitate bună a produselor livrate – împreună cu încadrarea în termenele de livrare convenite în comenzi.

  În singurul caz de problemă de calitate care a existat, am avut tot sprijinul pentru remedierea/înlocuirea promptă a produselor reușind în final cel mai important lucru: satisfacția clientului final.

  Evaluez Cozmircom ca făcand parte din lista noastră de firme de încredere.”

  Mircea Tataru
  Project Manager - DMT Marine Equipment
 • ,,Aveți o echipă de buni profesioniști cum puțini se mai găsesc astăzi la turnătoriile de piese din România.

  Relația de colaborare este excelentă și dorim extinderea acesteia și în domeniul livrării de piese turnate către noi nu doar în domeniul livrării de materiale pentru turnătorie.”

  Catalin Ureche
  Director Comercial - Metarex
 • ,,SC COZMIRCOM SA este unul dintre furnizorii noștri de bază în livrarea semifabricatelor turnate. Avem o relație de afaceri stabilă și serioasă, bazată pe încredere și respect, întărită odată cu trecerea timpului. Un partener pe care cu plăcere îl recomandăm și altor colaboratori.

  Produsele livrate de COZMIRCOM satisfac cerințele pieții la ora actuală. Apreciem solicitudinea angajaților firmei în rezolvarea cât mai grabnică și pe cât posibil în favoarea clientului la apariția unor eventuale disfuncționalități în ceea ce privește calitatea sau prețul produselor.”

  Lucian Mitrofan
  Director Calitate - Pronif
 • ,,Relații foarte bune , bazate pe respect și o bună colaborare, atât tehnică, cât și comercială.

  S-a acordat inclusiv suport tehnic în dezvoltarea de piese noi cât și în refacerea unor documentații tehnice.

  Vă dorim mult success în continuare.”

  Adrian Dragan
  Maintenance Coordinator - Saint Gobain
 • CZM: Cum evaluați relația de afaceri cu Cozmircom?
  G.J.: Excelentă.

  Gabriel Jurcan
  Director Comercial - Swiss Trade
 • Alexandru Falaus – ARRP
  Mircea Tataru – DMT Marine Equipment
  Catalin Ureche – Metarex
  Lucian Mitrofan – Pronif
  Adrian Dragan – Saint Gobain
  Gabriel Jurcan – Swiss Trade

  Parteneri mulțumiți

Carieră

Personalul companiei, pregătit şi specializat, atât în ţară cât şi în străinătate, este alcătuit din ingineri şi tehnicieni cu o experienţă în domeniu cuprinsă între 5-25 ani.

Dacă ideea unei colaborări cu noi începe să prindă contur...