Certificate
SR EN ISO 9001/ 2015
Certificate
SR EN ISO 14001/ 2005
Certificate
SR OHSAS 18001/ 2008
Devino client/furnizor

Mașinist pod rulant

Conduce, întreține și supraveghează mașini pentru transport pe orizontală și verticală, având cunoștințe despre funcționarea și capacitatea de sarcină a acestora.

Transportă diferite greutăți de la un loc la altul, prin folosirea unei macarale și a altor echipamente de ridicat, sau lucrul pe diferite macarale de construcție alături de elemente de operare și semnalizare manuală și/sau prin telefon sau alte mijloace de comunicare.

Descrierea sarcinilor/atribuțiilor/activităților postului:

 

Ridicare de greutăți prin folosirea diverselor cârlige, frânghii și lanțuri speciale pentru ridicarea și manipularea încărcăturilor către alte destinații dorite;

– Ajutor la demontarea și la transportarea macaralelor / echipamentelor de ridicat, urmărirea siguranței operațiunii, precum și amplasarea macaralelor / echipamentelor de ridicat în condiții de vreme schimbătoare, pe perioada orelor de program și în afara acestora, precum și asigurarea întreținerii elementare a acestora.

Specificațiile postului:

  1. Nivelul de studii: studii medii
  2. Calificare necesară: curs de calificare în domeniu, autorizare ISCIR
  3. Competențele postului: abilitatea bună de concentrare, reacții rapide, auto-disciplină, seriozitate, viziune spațială.

 

About the author